Bowlen Utrecht is plezier voor iedereen

B

Bowlen Utrecht is plezier voor iedereen

Voor een gezellige en ontspannende avond kom dan naar Bowlen Utrecht. Er is voor ieder wat wils en samen met vrienden of familie kun je hier een gezellige avond van maken. Veel mensen hebben niet zoveel met bowlen, omdat ze beweren dat het saai en ongezellig is. Maar daar hebben wij een eind aan gemaakt. Bij de bowlingbaan is het zeker niet saai en eenzijdig. Er zijn verschillende manieren om het enorm gezellig te maken. Zo heb je bij deze bowlingbaan genoeg keuze uit verschillende banen en thema-avonden. Zo is er voor de kleinsten onder ons een gezellige jungle baan waar zij een poging op kunnen wagen. Voor jongeren is er ook en speciale thema-avond zodat ook zij onder het genot van een hapje en een drankje een balletje kunnen gooien.

Bowlen Utrecht is een avond plezier

Er zijn verschillende arrangementen die je kunt combineren met het bowlen Utrecht. Zo kun je eerst lekker eten bij de bowling baan zelf en daarna pas naar de baan gaan. Maar je kunt ook s ’avonds pas komen en gebruik maken van onze late avond bowling. Maar natuurlijk is het mogelijk om kinderfeestjes te houden bij deze bowlingbaan. De ouders kunnen lekker en koffie halen bij de bar terwijl de kinderen hun best doen op de bowlingbaan. De ouders kunnen ook meedoen en kijken of ze hun kinderen kunnen verslaan. Sinds een aantal jaren is er ook het biertje, balletje, bowlen arrangement. Dit houdt in dat men een biertje en bitterballen tijdens het bowlen kunnen nuttigen. Kortom: voor jong en oud is er wat te beleven bij bowlen Utrecht.

Wij nodigen u daarom uit om gezellig een keertje te komen bowlen, zodat u het zelf kunt ervaren hoe het is om echt leuk te kunnen bowlen. We zien u graag snel bij onze banen in Maarssen.