De mogelijkheden van een thee bar huren

D

Als je denkt aan thee op een feestje, een festival, een opening of een speciale aangelegenheid denk je aan die akelige plastic bekertjes met donkere, bijna zwarte thee. Het witte plastic bekertje trekt een beetje krom door de hete thee. Nee, dat klinkt niet heel erg aantrekkelijk. Toch zit je er behoorlijk naast als je zo denkt. Er bestaat namelijk altijd de mogelijkheid om een heuse thee bar te huren voor je evenement! Een thee bar die echte, lekkere thee schenkt in stevige bekertjes.

Neem de tijd voor een echte lekkere kop thee, uit de thee bar. Je kunt kiezen uit verse Marokkaanse muntthee met frambozen, een verse zelfgemaakte ijsthee of ga je toch voor een bijzondere thee-cocktail? Bij een thee bar is alles mogelijk!

De thee bar kun je huren in de leukste uitvoeringen. Kies je voor een bijzondere bus, een oude boot of toch voor een oud Citroën busje? Er is ontzettend veel mogelijk als je een thee bar huurt bij onze barista’s. Naast barista’s beschikt dit bedrijf namelijk over verschillende thee-sommeliers. Zij maken de lekkerste en meest bijzondere thee variaties voor elk evenement, feest of festiviteit.

Neem eens contact op met het bedrijf om meer te weten te komen over de verschillende thee bars, koffie bars of andere mogelijkheden. Laat iedereen zien dat je het mooiste evenement hebt met de lekkerste thee!

De thee bar is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Denk bijvoorbeeld aan een festival, een opening, een beurs of een congres. Er is voor elke situatie wel een geschikte thee variatie te vinden. Is het al laat aan het worden en hebben je gasten trek in iets sterkers? De thee-cocktails zijn met en zonder alcohol te leveren! Is het nog vroeg in de morgen en moeten je gasten nog een beetje wakker worden? Dan is de heerlijke Marokkaanse muntthee met frambozen en biologische appelsap een echte aanrader!