Het Biercafé – de leukste date in Delft

H

Dames zijn jullie op zoek naar een leuke eerste date idee of wil je je vriend of man verrassen met een gezellig avondje uit? Kom dan daten in het leukste café van delft het Biercafé! Mannen kunnen hier hoe dan ook hun hart ophalen. Met een ruim aanbod aan speciaal bieren zullen ze zich in de hemel bevinden. Wij hebben zo’n 15 bieren op tap, maar het hele assortiment bestaat uit 43 speciaal bieren.

Benieuwd naar de verschillende bieren of wanneer wij een plekje beschikbaar hebben in het biercafé? Lees snel verder, ik vertel je meer over het café en hoe je een tafeltje kan reserveren!

Eten in het Biercafé

Liefde gaat door de maag, daar hebben wij zeker rekening mee gehouden! Wij hebben een uitgebreide kaart met hapjes voor bij de borrel. Wil je ook een hapje blijven eten? Je kunt in onze brasserie ook genieten van een heerlijk diner. Met mooi weer is het uitmuntend vertoeven op ons riante terras. Je zult je geen moment vervelen! Onze diner kaart bestaat uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Ook voor een groepsdiner of een feestje ben je bij ons aan het juiste adres. Vul het contact formulier in als je meer informatie wenst te ontvangen over de verschillende mogelijkheden.

Locatie en reserveren

Je kunt een tafeltje reserveren via onze website. We hebben een handig online boeking systeem. Jij geeft aan wanneer je wilt reserverenen wij verwerken dit in ons systeem. Je kan in de agenda meteen zien of we een evenement hebben gepland die avond of niet. Het biercafé bevindt zich midden in het centrum van Delft. Er is meer dan genoeg parkeergelegenheid in de buurt en ook met het openbaar vervoer zijn we zeer goed bereikbaar. Wees wel voorzichtig als je de chauffeur bent. Wij willen graag dat je weer heelhuids huiswaard keert!