Koffiebar huren – dé beleving op evenementen

K

Organiseer je binnenkort een evenement, feestje of personeelsuitje? Een koffiebar mag hier dan zeker niet ontbreken. Bij ons kun je een koffiebar huren inclusief een échte barista! Met een koffiebar zet je meteen een goede toon voor je evenement, feestje of personeelsuitje. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen waar en wanneer je ons nodig hebt, wij komen naar je toe en nemen alles uit handen!

Is je interesse gewekt en wil je ook een koffiebar huren? Lees dan snel verder, ik vertel je hieronder meer over ons en hoe je een offerte kan aanvragen.

Koffiebar huren, meer dan een kopje koffie alleen

Wat ons concept zo uniek maakt is dat als je bij ons een koffiebar huurt wij niet alleen de koffie schenken maar ook jou en je gasten een ware belevenis willen voorschotelen. Onze gastvrije barista’s maken naast koffie ook perfecte latte art, cappuccino’s of een heerlijke espresso. Wat kun je je nog meer wensen? Wij zijn het warme welkom tijdens je evenement. Voordat wij op je evenement komen te staan gaan we graag met je in gesprek, zodat wij ons kunnen schikken in je wensen en eisen. Geen aanvraag is hetzelfde, dus zo zullen wij je ook nooit behandelen. Wij geven ieder evenement een unieke beleving.

Kom in contact

Na het lezen van deze tekst weet je het zeker, je wilt een koffiebar huren inclusief een échte barista. Bezoek snel onze website, hier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kun je onze agenda inzien om te kijken of wij nog een koffiebar beschikbaar hebben. Heb je nog overige vragen? Neem dan contact met ons op middels het contact formulier. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk al je vragen. Zien we je binnenkort op jouw evenement, feestje of personeelsuitje?