Groepsdiner – het gezelligste teamuitje

G

Ben je op zoek naar ene leuk teamuitje voor je bedrijf? Zoek dan niet verder een reserveer een groepsdiner in ons restaurant. Ik hoop dat je collega’s van bier houden? Wij hebben een ruim assortiment aan speciaal bieren. Eten en drinken met collega’s verbind, want liefde gaat natuurlijk door de maag! Wij kunnen groepen aan van 15 tot 70 personen. Zijn jullie het volgende teamuitje wat wij organiseren?

Groepsdiner keuzemenu’s

Om het iets eenvoudiger voor u te maken hebben wij drie verschillende drie gangen keuzemenu’s samengesteld. Variërend tussen de €27,50 en €32,50. Liever zelf een menu helemaal afstemmen, dit kan in samenspraak met onze kok. De menu’s bestaan uit gevarieerde voorgerechten als soep, carpaccio en groente kroketjes. Het hoofdgerecht is vlees, vis of vegetarisch. Het toetje bestaat uit een lekkere apple crumble, of een heerlijk stukje taart.

Veel meer dan een groepsdiner alleen

Naast een groepsdiner kun je bij ons ook terecht voor koffie met appeltaart, een heerlijke lunch, of diner. Daarnaast verzorgen wij ’s middags ook een high tea en een high beer. Wij bieden voor een ieder wat wils! In de zomer raden wij een plekje aan op ons ruime terras. Of kom ’s avonds langs om een van onze speciaal bieren te proeven.

Groepsdiner reserveren

Wil je een groepsdiner reserveren bij ons? Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Wij hebben een onlinereserveringssysteem. Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens achterlaten. Op onze website lees je ook meer over onze speciaal bieren, en kan je de drie verschillende menu’s al even inzien. Daarnaast bekijk je op onze website ook onze openingstijden. Kom je er online niet helemaal uit? Stuur ons gerust even een mailtje. Tijdens openingstijden kan je ons uiteraard ook altijd even bellen. Een medewerker staat je dan graag te woord.