Parkeerschade gemakkelijk en ter plekke herstellen

P

Alle schade aan je auto is vervelend, maar parkeerschade is misschien wel het meest vervelende. Dit is namelijk schade waar je zelf helemaal niks aan kunt doen. Deze schade gebeurt namelijk doordat andere mensen niet goed opletten tijdens het parkeren en vervolgens niet voorzichtig doen met de deuren. Deze deuren kunnen dan uit hun handen glippen en vervolgens tegen jouw auto aan komen. Dit zorgt dan voor kleine schade die vrij vervelend is. Maar wanneer is er sprake van eerder genoemde schade? Wanneer de schade bestaat uit een deuk of een kras en vervolgens niet groter is dan een twee euro muntstuk, dan krijgt de schade de term parkeerschade. Maar, hoe los je dit op?

 

Parkeerschade is bij ons gemakkelijk te melden

Wanneer je deze schade hebt opgelopen, dan is het heel begrijpelijk dat je er ook weer zo snel mogelijk van af wilt. Daarom zorgen wij er voor dat dit ook zo snel en gemakkelijk mogelijk gaat. De schade kan je gemakkelijk melden op onze site. Je hoeft alleen maar op de juiste knop te drukken en een paar velden in te vullen. Wanneer je dit verstuurd hebt, zullen wij het verwerken en de nodige regelingen treffen zodat de schade hersteld kan worden. Hier wordt ook mee bedoeld dat er een afspraak gemaakt wordt. Je kan er ook voor kiezen om te bellen, dan heb je direct antwoord.

 

Parkeerschade ter plekken laten herstellen

Wanneer je in de buurt bent van één van onze vestigingen, dan is er de mogelijkheid om de schade ter plekke te laten herstellen. We hebben namelijk een mobiele service die werkzaam is in het gebied rondom onze vestigingen. Wanneer je belt om de schade te herstellen, is er de mogelijkheid dat de schade expert meteen naar je toe komt. Zo kan de schade direct ter plekke hersteld worden.