Cursus volgen van de koffie academy

C

Wil jij een echte professionele barista worden? Kom dan naar de koffie academy. Hier hebben wij verschillende cursussen die jou kunnen helpen met het onder de knie krijgen van de handelingen van een barista. Zo hebben wij cursussen die je helpen met de handelingen van het koffie zetten, maar ook cursussen die je kennis geven over de afkomst van de bonen en van de verschillende soorten koffies. Je kunt je nu elke maand opgeven voor het volgen van een van deze verschillende cursussen. De trainingen hebben allen zowel een theorie als praktijkgedeelte. De theorie wordt door een van onze vakdocenten aan je overgedragen en in de praktijk zal je lessen krijgen van echte barista’s. Zij zullen je verschillende tips en trucs aanleren zodat het maken van koffie alleen maar makkelijker wordt voor jou als beginnende barista.

 

De bereikbaarheid

De koffie academyzit op een aantal plaatsen gevestigd. Zo hebben wij een vestiging vlakbij Amsterdam en een vestiging in de omgeving Utrecht. Wij zijn goed te bereiken met het ov en met de auto. Bij de koffie academy zijn voldoende faciliteiten ter beschikking. Zo hebben wij een grote parkeergelegenheid en kun je hier makkelijk je auto kwijt. De parkeerplaats is alleen bedoeld voor leerlingen en docenten, dus er is hier altijd voldoende plaats voor alle bezoekers. Daarnaast zitten allebei de vestigingen naast een bushalte. Hiermee ben je binnen enkele minuten op een treinstation en kun je je weg vervolgen naar huis.

 

Aanmelden voor de koffie academy

 

Wil jij je aanmelden voor de koffie academy? Ga dan naar onze website en klik op de aanmeldknop. Hiermee kom e bij een pagina uit waar je al je gegevens kunt invoeren en je je aan kunt melden voor de cursus. Je kunt hier tevens ook aangeven in welke maand je wil beginnen met het volgen van de cursus.