Barista cursus op maat gemaakt

B

 

Heb je altijd al een passie gehad voor het zetten van overheerlijke koffies? Schrijf je dan nu in voor de barista cursus. Deze cursus is speciaal opgezet voor iedereen die het heerlijk vindt om koffie te drinken en hier graag ook meer in wilt variëren. Tijdens de cursus zal je les krijgen van een echte barista die werkzaam is in de horeca, maar daarnaast wel bevoegd is om jou op te leiden tot een echte barista. Tijdens de cursus kan je kiezen in welke richting je graag wat meer wilt leren. Er zijn vele aspecten binnen het zetten van koffies en het serveren ervan.

 

Combineren mag

Alle soorten van de barista cursus kan je bij ons op de website vinden. Hier hebben we de cursussen staan en kun je je ook meteen inschrijven voor de cursus die je graag wilt volgen. Daarnaast vind je hier ook een mogelijkheid om in contact te komen met de docenten die de cursus gaan geven. Aan hen kan je al je vragen stellen en ook vragen naar de mogelijkheden die de barista cursus met zich meebrengt. Bij ons is het mogelijk om verschillende cursussen met elkaar te combineren, zodat jij een cursus kan volgen waarin je volledig geïnteresseerd en gemotiveerd voor bent. Daarnaast leren wij je ook graag over de opkomst van koffie en de geschiedenis ervan. Koffie bestaat al vele generaties en er zit dus een uitgebreid en wonderbaarlijk verhaal achter. Wij brengen jou hier graag van op de hoogte en zorgen ervoor dat jij ook weer wat te vertellen hebt aan de klanten.

 

Inschrijven

Inschrijven voor de barista cursus kan zowel online als offline. U hoeft enkel een medewerker te contacteren en uw gegevens achter te laten. De medewerker zorgt ervoor dat u in de juiste cursus wordt ingeschreven en zorgt dat u hier een bevestiging van ontvangt.