Kantoor verhuizing

K

Wanneer je begint met ondernemen hoop je natuurlijk dat je onderneming een succes gaat worden alleen is dit iets wat je niet zeker weet. Als beginnend bedrijf start je dan ook in een klein kantoorpand of zelfs nog voordat je een kantoor bezit beginnen sommige bedrijven vanuit de eigen woonkamer. In het begin is dan ook lastig om klanten te werven dit doordat je nog een onbekende partij bent op de markt en je nog geen naam opgebouwd hebt. Hierdoor zal je zelf op de klant in moeten spelen zodat zij bekend worden met jouw bedrijf.

Uitbreiding

Eenmaal een naam en reputatie opgebouwd als bedrijf zullen de klanten en potentiƫle klanten naar jou komen. Het is dan belangrijk dat je de diensten voor de klanten goed uitvoert, want een tevreden klant die zal zeker terugkomen. Wanneer je zoveel klanten krijgt dat je toch echt van je woonkamer naar een kantoor met personeel moet overgaan, zitten hier nog enkele keuzes tussen. Je bent een hard groeiend bedrijf dus wil je een kantoorpand kopen of huren? Wetende dat de kans bestaat dat je zoveel blijft groeien, je er daar na een aantal jaren ook weer uit moet.

In de tussentijd

In de tussentijd zal je toch echt een oplossing moeten vinden want vanuit je woonkamer werken is geen optie meer en de werkzaamheden, die rusten niet. Hierdoor is het een optie om te kiezen voor prefab kantoorunits. Op deze manier heb je tijdelijk en voor relatief weinig geld een kantoor waar je de werkzaamheden kan blijven verrichten totdat de gehele verhuizing naar het nieuwe kantoorpand geregeld is. Tegenwoordig zien we dan ook steeds vaker dat bedrijven voor deze oplossing kiezen bij verhuizingen, verbouwingen, fusies etc. Uit praktijk blijkt dit een ideale oplossing te zijn om prettig de werkzaamheden te kunnen voortzetten.