Brasserie – eten & drinken bij Belgisch biercafé

B

Delft is de perfecte stad om een dagje uit te gaan. Kom shoppen in de leuke winkeltjes, wandel door de straatjes van de historische binnenstad en bewonder alle bezienswaardigheden. Bereik je de Beestenmarkt? Maak dan een stop bij onze leuke brasserie! Neem plaats op ons heerlijke terras of zoek een leuk plekje in het café uit. Laat je verrassen door onze uitgebreide menu kaart. Gratis tip van ons: proef ook één van onze 43 speciaal bieren. Onze bediening staat dagelijks voor je klaar!

Het menu in onze brasserie

Wist je dat de brasserie eigenlijk verdeeld is over vier panden? En dat midden in het centrum van het historische Delft. Wil je verzekerd zijn van een plekje kan je van te voren reserveren, dit is echter niet altijd nodig. Doorgaans hebben wij genoeg plek voor iedereen. Is het even iets drukker? Dan doet ons personeel er alles aan om zo snel mogelijk een plekje voor je te vinden.

Geniet in de brasserie van typische Belgische seizoensgebonden gerechten als mosselen met Vlaamse frites en salade. Proef tijdens de lunch smakelijke broodjes, soep of maaltijdsalade. Bij elk gerecht vertellen wij ook precies wel speciaal bier het gerecht het beste complementeert. Zo kan je genieten van een optimale combinatie.  Onze hoofdgerechten zijn opgedeeld in vlees, vis en vegetarisch. Fijn en overzichtelijk en maakt het kiezen een stukje makkelijker. Ook aan de kleine mennekes en madammekes in gedacht.

Reserveren en contact

Via onze website kun je eenvoudig en snel een leuk plekje reserveren in onze brasserie. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Wil je alvast de sfeer proeven? Neem dan alvast een kijkje op onze Facebook pagina. Houd deze ook in de gaten om op de hoogte te blijven van alle leuke activiteiten die we organiseren.