Door een koffiebar huren geef je je bezoekers een unieke ervaring

D

Koffie van een echte barista, wie wilt dat nou niet? De koffie is altijd van goede kwaliteit en heeft of een uitgesproken of toegankelijke smaak. Er zit voor iedereen wel iets tussen. Echter wilt het niet altijd lukken om dit soort koffie dan voor je gasten te zetten op je evenement. Dat is natuurlijk zonde want je wilt je gasten natuurlijk goed entertainen en ook wel een beetje imponeren. We hebben het natuurlijk dan wel over gezond imponeren, niet de egoïstische manier. Nu is het echter mogelijk om barista’s, die koffie te laten zetten op jouw evenement! Je kan nu namelijk een koffiebar huren!

 

Koffiebar huren met barista’s is de smaakmaker op jouw evenement

Allereerst, de term smaakmaker is hier letterlijk bedoeld. De barista’s maken namelijk de lekkerste koffie op elk evenement. Zo weten zij hoe ze koffie om kunnen toveren naar een heuse ervaring. Samen met de mooiste latte art en alle geuren van de koffie, maken zij de beste ervaring die je rondom koffie kan hebben. Dit zorgt ook gelijk voor een warm welkom wanneer de gasten aankomen. Wanneer je de koffie ervaring naar een hoger niveau wilt tillen, dan is dit ook goed mogelijk! Je kan nu namelijk ook een koffie foodtruck huren. Hierbij word de zelfde dienst geleverd maar zorgt de mooi aangeklede foodtruck al voor een hele andere ervaring.

Koffiebar huren voor op festivals

Altijd al een koffie ervaring willen geven aan een heel festival? Nu is dat ook mogelijk door de bar te huren. Door de bar te huren voor een evenement zal je een grote tent op het festival terrein krijgen. Daarin zal dan een grote groep barista’s aan de slag gaan om ongeveer 1500 koppen koffie per uur te serveren. Hierdoor kan je allerlei festival bezoekers een warm welkom geven met een goede kop koffie.