Koffiebar huren is helemaal volgens de nieuwste trends

K

Op evenementen is het altijd lekker om een lekkere energie boost te nemen. Of iets dat juist een soort routine is. We hebben het hier natuurlijk over koffie. Het liefste wil je dan wel koffie die gezet is door barista’s. Dit is meestal wel de lekkerste koffie die er is. Het is echter lastig om dit aan te kunnen bieden op festivals en evenementen kon in het verleden lastig zijn. Echter door koffiebar hurenis dat niet meer zo! Hiermee geniet je op festivals en evenementen van de beste koffie!

Koffiebar huren is helemaal volgens de nieuwste trends

Allereerst is het goed om te benoemen dat een dergelijke bar huren in lijn is met de nieuwste trends. Het is namelijk zo dat men steeds meer bezig is met het gezonder maken van evenementen. Evenementen zijn namelijk vaak niet gezond. Er wordt heel veel alcohol gedronken en de meeste dingen die gegeten worden, zijn dan ook fastfood. Koffie is daarentegen vrij gezond! Het bevat geen slechte eigenschappen. Daarom is dit een belangrijke stap in het gezond maken van festivals. Daarbij komt ook dat de bar ook als foodtruck gehuurd kan worden. De trend tegenwoordig is ook dat er veel meer gebruik wordt gemaakt van foodtrucks tijdens festivals en evenementen. Dit komt dus overeen en maakt het extra aantrekkelijk om ook te gebruiken tijdens jouw evenement.

Capaciteit van koffiebar huren op het evenement

Evenementen en festivals zijn altijd een grote bijeenkomst van mensen op één plek. Ongetwijfeld dat daar ook veel koffie liefhebbers bij zitten. Het is dan goed voor te stellen dat er veel mensen zijn die dan ook bij de koffiebar langs komen. Gelukkig hoef je niet in te zitten over de capaciteit van de barista’s. Het aantal personen die ingezet worden is afhankelijk van de hoeveelheid aantal mensen die komen. Ook kunnen de barista’s tot wel 1500 koppen koffie per uur zetten!